Software

Arion maakt al vele jaren programma's voor uitgeverijen als tenHagenStam (Wolters Kluwer), Sdu Uitgevers en BIM Media. De programma's worden op cdrom en usb-media als abonnement geleverd en blinken uit in installatie- en gebruiksgemak.

Een voorbeeld is de risicoclassificatie-module, uitgegeven door BIM Media VRKI-RC en gemaakt in samenwerking met Piet de Haan (dehaanadviseur.nl).

Twee gratis Windows-programma's:
Carta


Carta receptenprogramma

Carta is een gratis receptenprogramma waarin je je eigen favoriete recepten kunt opslaan, eventueel met foto. Het invoeren is eenvoudig gehouden, zodat je snel recepten die je bijvoorbeeld op het net vindt in Carta kunt opnemen.
De recepten kunnen ingedeeld worden in een aantal rubrieken zodat ze later snel weer terug zijn te vinden. Je kunt ook op trefwoord zoeken in de naam of in de ingredienten. Bij Werking staan een aantal mogelijkheden van Carta genoemd.
Lexxio

Lexxio woordenzoeker

Ben je ook graag met taal en woordspelletjes als cryptogrammen of kruiswoordraadsels bezig? Soms kun je net die laatste paar antwoorden niet vinden en heb je alleen een paar letters van de ontbrekende woorden.
Lexxio Woordenzoeker kan je daarbij helpen. Lexxio is een gratis windowsprogramma waarmee je woorden kunt zoeken op patroon (bijvoorbeeld 'aa..ge*'). In de bijgeleverde woordenlijst van bijna 600.000 Nederlandse woorden kun je zoeken naar woorden op patroon, anagrammen en palindromen.